UnderGround Forums
 

OtherGround Forums >> Clash of Clans OG Clan?


1/7/13 3:20 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
type138
79 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 5/13/06
Posts: 163
Who can tell me how to beat te brute force level.

Fuck that shit Phone Post
1/7/13 4:32 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
type138
79 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 5/13/06
Posts: 164
And I just got my clan castle built and invite sent.

Accept me! Phone Post
1/7/13 5:11 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
surf2live
12 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 6/10/03
Posts: 704
giants worked well for that level for me
1/7/13 5:33 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
type138
79 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 5/13/06
Posts: 165
That's what I thought too but I got 2 inside trying to hit the cannon through the wall. They did no damage however. I might try again or look on YouTube when I get to te pc.

Thanks for te accept! Phone Post
1/9/13 12:32 AM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Poleeko
232 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 4/11/10
Posts: 2298
Upgrading takes forever. Phone Post
1/10/13 3:22 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Poleeko
232 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 4/11/10
Posts: 2313
New update today that includes heroes. Phone Post
1/10/13 7:48 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Grapple_Tackle
47 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 2/9/10
Posts: 579
Anyone know if there is a formula for how much resources can be stolen? Ie 10% if storage. Phone Post
1/10/13 8:03 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Grapple_Tackle
47 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 2/9/10
Posts: 580
Ya I was more interested in my resources. If I'm saving up 1mill can 500k be taken in a attack or only 100k per attack, etc. Phone Post
1/10/13 9:11 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
NAzHunter
11 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 10/21/11
Posts: 560
Fighting - Also, if anyone of you signed up but decided not to play, please leave the clan to make room for active players.
I'm in, and slowly building...
Donating a shit ton of fighters when I'm on... Phone Post
1/10/13 9:27 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
surf2live
12 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 6/10/03
Posts: 705
I'm would think that they could take the entire mil from you so be sure to upgrade all of your defenses before trying to store that much stuff.

Also there is no real reason to upgrade your town hall until you are sure that you can defend what you got. The money and time is better spent upgrading everything else. Unless you use gems that is to make it go quicker.
1/12/13 7:05 AM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
NAzHunter
11 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 10/21/11
Posts: 563
Bump Phone Post
1/12/13 7:41 AM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
eddiebell
13 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 12/11/06
Posts: 1738
Just joined eddiemmabell Phone Post
1/12/13 9:48 AM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Frostie
9 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 11/8/11
Posts: 207
Anyone on a jailbroken device? Phone Post
1/14/13 8:57 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Poleeko
232 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 4/11/10
Posts: 2343
Bumping before it falls off my subs. Phone Post
1/14/13 9:15 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Chalupa Batman
5 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 11/8/12
Posts: 42
Streaker - For the glitch to level up your troops more than once.

In the lab, see how long your troop has to finish upgrading and wait an extra min or more. Then

Close the app completely, give it a second, reopen it and when it gets to the loading screen close it right away. Repeat however many times you want to upgrade. I went from 2 to 5 in one shot

So don't mess with it til the upgrade should be done Phone Post
This is confirmed.

Well it worked for me too anyway! Phone Post
1/14/13 9:25 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
antifret
Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 6/21/06
Posts: 3714
I'll join . Phone Post
1/14/13 9:32 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Poleeko
232 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 4/11/10
Posts: 2344
Chalupa Batman -
Streaker - For the glitch to level up your troops more than once.

In the lab, see how long your troop has to finish upgrading and wait an extra min or more. Then

Close the app completely, give it a second, reopen it and when it gets to the loading screen close it right away. Repeat however many times you want to upgrade. I went from 2 to 5 in one shot

So don't mess with it til the upgrade should be done Phone Post
This is confirmed.

Well it worked for me too anyway! Phone Post
Sweet. Just need to upgrade my town hall. Does this work for all upgrades? Phone Post
1/14/13 9:39 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Grapple_Tackle
47 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 2/9/10
Posts: 589
I don't understand.

Start a troop upgrade.

Check status of upgrade.

Close game (hard close)

Wait a few seconds reopen.

At loading screen kill the upgrade.

Repeat for additional level gains. Phone Post
1/14/13 9:44 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
type138
79 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 5/13/06
Posts: 166
Frostie. I'm on a jailbreak iPhone Phone Post
1/14/13 9:49 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
bakobell
Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 10/2/12
Posts: 166
Lets figure it out f works for all upgrades. Phone Post
1/14/13 9:53 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
SomewhereOverTheDwayneBowe
76 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 7/12/10
Posts: 818
Been thinking about getting, good fun time killer?! Phone Post
1/14/13 10:16 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Huningtonbbb
Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 8/9/11
Posts: 1018
Ok so I have the giants upgrading to level 3 and I checked the status,hard closed the app then made sure it was ready to restart completely, restarted it then closed out when the loading screen popped up then started It up again and it still says my giants have a day left to upgrade Phone Post
1/14/13 10:50 PM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Tmachine
Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 11/14/10
Posts: 276
Sixohfourmafia greatest clan there will ever be Phone Post
1/15/13 12:11 AM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Chalupa Batman
5 The total sum of your votes up and votes down Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 11/8/12
Posts: 43
Huningtonbbb - Ok so I have the giants upgrading to level 3 and I checked the status,hard closed the app then made sure it was ready to restart completely, restarted it then closed out when the loading screen popped up then started It up again and it still says my giants have a day left to upgrade Phone Post
Nah it doesn't make the upgrade finish.

Basically when they're done do it.
But right when done.

So if there's 5 minutes left.
Close the app all the way (don't just hit home button)

Don't login until you know the upgrade is done. So like 6 minutes later as an example.
That's when you login but as soon as the load screen pops up hit home button. Then close app.

Rinse and repeat 4x. Phone Post
1/15/13 12:30 AM
Ignore | Quote | Vote Down | Vote Up
Johnny Drama
Send Private Message Add Comment To Profile

Member Since: 7/3/12
Posts: 1479
Is this shit fun? Phone Post

Reply Post

You must log in to post a reply. Click here to login.